文献
J-GLOBAL ID:201702265189380905
整理番号:17A0935336
コスト源の評価と高度エクセルギー経済分析法による地中熱源ヒートポンプ食品乾燥システムの改良ポテンシャル【Powered by NICT】
Assessment of cost sources and improvement potentials of a ground-source heat pump food drying system through advanced exergoeconomic analysis method
著者 (2件):
Erbay Zafer
(Department of Food Engineering, Faculty of Engineering and Natural Sciences, Adana Science and Technology University, 01180, Seyhan, Adana, Turkey)
,
Hepbasli Arif
(Department of Energy Systems Engineering, Faculty of Engineering, Yasar University, 35100, Bornova, Izmir, Turkey)
資料名:
Energy
(Energy)
巻:
127
ページ:
502-515
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0631A
ISSN:
0360-5442
CODEN:
ENEYDS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)