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文献
J-GLOBAL ID:201702265377497737   整理番号:17A0314953

マイクロチャネル乳化により生成したクローブ水中油型とリモネン中の水エマルション液滴のための食品グレード界面活性剤としてのβ-ラクトグロブリン【Powered by NICT】

β-lactoglobulin as food grade surfactant for clove oil-in-water and limonene-in-water emulsion droplets produced by microchannel emulsification
著者 (8件):
Purwanti Nanik
(Biosystem Engineering Division, Department of Mechanical & Biosystem Engineering, Bogor Agricultural University, P.O. Box 220, Bogor, 16002, Indonesia)
Purwanti Nanik
(Food Engineering Division, National Food Research Institute, NARO, Kannondai 2-1-12, Tsukuba, Ibaraki 305-8642, Japan)
Ichikawa Sosaku
(Faculty of Life and Environmental Sciences, University of Tsukuba, 1-1-1 Tennoudai, Tsukuba, Ibaraki 305-8572, Japan)
Neves Marcos A.
(Faculty of Life and Environmental Sciences, University of Tsukuba, 1-1-1 Tennoudai, Tsukuba, Ibaraki 305-8572, Japan)
Uemura Kunihiko
(Food Engineering Division, National Food Research Institute, NARO, Kannondai 2-1-12, Tsukuba, Ibaraki 305-8642, Japan)
Nakajima Mitsutoshi
(Food Engineering Division, National Food Research Institute, NARO, Kannondai 2-1-12, Tsukuba, Ibaraki 305-8642, Japan)
Nakajima Mitsutoshi
(Faculty of Life and Environmental Sciences, University of Tsukuba, 1-1-1 Tennoudai, Tsukuba, Ibaraki 305-8572, Japan)
Kobayashi Isao
(Food Engineering Division, National Food Research Institute, NARO, Kannondai 2-1-12, Tsukuba, Ibaraki 305-8642, Japan)

資料名:
Food Hydrocolloids  (Food Hydrocolloids)

巻: 60  ページ: 98-108  発行年: 2016年10月 
JST資料番号: E0877B  ISSN: 0268-005X  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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