文献
J-GLOBAL ID:201702265504211150
整理番号:17A1249351
ヘムオキシゲナーゼ-1のアップレギュレーションはLPS刺激マクロファージにおけるカゼイングリコマクロペプチド(GMP)加水分解物の抗炎症活性を仲介する【Powered by NICT】
Upregulation of heme oxygenase-1 mediates the anti-inflammatory activity of casein glycomacropeptide (GMP) hydrolysates in LPS-stimulated macrophages
著者 (5件):
Li Tiange
(Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, College of Food Science & Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing, P. R. China. maoxueying@cau.edu.cn)
,
Cheng Xue
,
Du Min
,
Chen Bin
,
Mao Xueying
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
8
号:
7
ページ:
2475-2484
発行年:
2017年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)