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J-GLOBAL ID:201702265515748051   整理番号:17A1490990

n-3脂肪酸を強化したコールドセットゲル二重エマルジョンの技術特性:ヒドロキシチロソール添加と低温貯蔵の影響【Powered by NICT】

Technological characteristics of cold-set gelled double emulsion enriched with n-3 fatty acids: Effect of hydroxytyrosol addition and chilling storage
著者 (4件):
Freire Maria
(Institute of Food Science, Technology, and Nutrition (ICTAN-CSIC), 28040 Madrid, Spain)
Bou Ricard
(Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentaries (IRTA), XaRTA, Finca Camps i Armet, Monells 17121, Girona, Spain)
Cofrades Susana
(Institute of Food Science, Technology, and Nutrition (ICTAN-CSIC), 28040 Madrid, Spain)
Jimenez-Colmenero Francisco
(Institute of Food Science, Technology, and Nutrition (ICTAN-CSIC), 28040 Madrid, Spain)

資料名:
Food Research International  (Food Research International)

巻: 100  号: P2  ページ: 298-305  発行年: 2017年 
JST資料番号: D0633A  ISSN: 0963-9969  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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