文献
J-GLOBAL ID:201702265515748051
整理番号:17A1490990
n-3脂肪酸を強化したコールドセットゲル二重エマルジョンの技術特性:ヒドロキシチロソール添加と低温貯蔵の影響【Powered by NICT】
Technological characteristics of cold-set gelled double emulsion enriched with n-3 fatty acids: Effect of hydroxytyrosol addition and chilling storage
著者 (4件):
Freire Maria
(Institute of Food Science, Technology, and Nutrition (ICTAN-CSIC), 28040 Madrid, Spain)
,
Bou Ricard
(Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentaries (IRTA), XaRTA, Finca Camps i Armet, Monells 17121, Girona, Spain)
,
Cofrades Susana
(Institute of Food Science, Technology, and Nutrition (ICTAN-CSIC), 28040 Madrid, Spain)
,
Jimenez-Colmenero Francisco
(Institute of Food Science, Technology, and Nutrition (ICTAN-CSIC), 28040 Madrid, Spain)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
100
号:
P2
ページ:
298-305
発行年:
2017年
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)