文献
J-GLOBAL ID:201702265736324797
整理番号:17A1545548
オレンジ果皮油の担体としてのペクチンホエー蛋白質ナノ複合体の製造【Powered by NICT】
Production of pectin-whey protein nano-complexes as carriers of orange peel oil
著者 (4件):
Ghasemi Sanaz
(Faculty of Food Science and Technology, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran)
,
Jafari Seid Mahdi
(Faculty of Food Science and Technology, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran)
,
Assadpour Elham
(Faculty of Food Science and Technology, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran)
,
Khomeiri Morteza
(Faculty of Food Science and Technology, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran)
資料名:
Carbohydrate Polymers
(Carbohydrate Polymers)
巻:
177
ページ:
369-377
発行年:
2017年
JST資料番号:
E0961A
ISSN:
0144-8617
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)