文献
J-GLOBAL ID:201702265855601360
整理番号:17A0659430
コリアンダーフェノール系酸化防止剤のマイクロ波支援抽出(MAE)の最適化応答曲面法アプローチ【Powered by NICT】
Optimization of microwave-assisted extraction (MAE) of coriander phenolic antioxidants - response surface methodology approach
著者 (5件):
Zekovic Zoran
(Faculty of Technology, University of Novi Sad, Bulevar Cara Lazara 1, 21000, Novi Sad, Serbia)
,
Vladic Jelena
(Faculty of Technology, University of Novi Sad, Bulevar Cara Lazara 1, 21000, Novi Sad, Serbia)
,
Vidovic Senka
(Faculty of Technology, University of Novi Sad, Bulevar Cara Lazara 1, 21000, Novi Sad, Serbia)
,
Adamovic Dusan
(Institute of Field and Vegetable Crops, Maksima Gorkog 30, 21000, Novi Sad, Serbia)
,
Pavlic Branimir
(Faculty of Technology, University of Novi Sad, Bulevar Cara Lazara 1, 21000, Novi Sad, Serbia)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
96
号:
13
ページ:
4613-4622
発行年:
2016年
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)