文献
J-GLOBAL ID:201702265935315965
整理番号:17A1629235
食品鮮度指標としての応用のためのpH応答性ポリ(N,N ジメチル アクリルアミド-co-メタクリロイル スルファジメトキシン)ヒドロゲルの調製と特性化【Powered by NICT】
Preparation and characterization of pH-responsive poly(N,N-dimethyl acrylamide-co-methacryloyl sulfadimethoxine) hydrogels for application as food freshness indicators
著者 (4件):
Baek Seunghye
(Department of Packaging, Yonsei University, Yonseidae-gil, Wonju-si, Gangwon-do 26493, Republic of Korea)
,
Kim Dowan
(Department of Packaging, Yonsei University, Yonseidae-gil, Wonju-si, Gangwon-do 26493, Republic of Korea)
,
Jeon Sung Lan
(Department of Chemistry, Yonsei University, Yonseidae-gil, Wonju-si, Gangwon-do 26493, Republic of Korea)
,
Seo Jongchul
(Department of Packaging, Yonsei University, Yonseidae-gil, Wonju-si, Gangwon-do 26493, Republic of Korea)
資料名:
Reactive & Functional Polymers
(Reactive & Functional Polymers)
巻:
120
ページ:
57-65
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0954A
ISSN:
1381-5148
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)