文献
J-GLOBAL ID:201702266084259824
整理番号:17A0446616
プラスチックラップフィルム及びグルコース補給の影響で包まれた冷凍貯蔵した豚挽肉の品質変化【Powered by NICT】
Quality changes in refrigerated stored minced pork wrapped with plastic cling film and the effect of glucose supplementation
著者 (5件):
Del Blanco Alba
(Department of Food Hygiene and Food Technology, University of Leon, Campus de Vegazana s/n, 24071 Leon, Spain)
,
Caro Irma
(Department of Food Hygiene and Food Technology, University of Leon, Campus de Vegazana s/n, 24071 Leon, Spain)
,
Caro Irma
(Department of Food Science and Nutrition, University of Valladolid, Avda. Ramon y Cajal 7, 47005 Valladolid, Spain)
,
Quinto Emiliano J.
(Department of Food Science and Nutrition, University of Valladolid, Avda. Ramon y Cajal 7, 47005 Valladolid, Spain)
,
Mateo Javier
(Department of Food Hygiene and Food Technology, University of Leon, Campus de Vegazana s/n, 24071 Leon, Spain)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
126
ページ:
55-62
発行年:
2017年
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)