文献
J-GLOBAL ID:201702266089679817
整理番号:17A0315761
リゾチーム蛋白質間の構造及び相互作用に及ぼす温度,蛋白質と塩濃度の相乗効果【Powered by NICT】
Synergistic effect of temperature, protein and salt concentration on structures and interactions among lysozyme proteins
著者 (3件):
Kundu Sarathi
(Physical Sciences Division, Institute of Advanced Study in Science and Technology, Vigyan Path, Paschim Boragaon, Garchuk, Guwahati, Assam 781035, India)
,
Aswal V.K.
(Solid State Physics Division, Bhabha Atomic Research Centre, Mumbai 400 085, India)
,
Kohlbrecher Joachim
(Laboratory for Neutron Scattering, Paul Scherrer Institut, CH-5232 PSI Villigen, Switzerland)
資料名:
Chemical Physics Letters
(Chemical Physics Letters)
巻:
657
ページ:
90-94
発行年:
2016年
JST資料番号:
B0824A
ISSN:
0009-2614
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)