文献
J-GLOBAL ID:201702266275420297
整理番号:17A0314992
電荷密度と球状蛋白質の等張性点に対するフラクタルまたはミクロゲルへの凝集の影響【Powered by NICT】
The effect of aggregation into fractals or microgels on the charge density and the isoionic point of globular proteins
著者 (4件):
Kharlamova Anna
(LUNAM Universite du Maine, IMMM UMR-CNRS 6283, Polymeres, Colloiedes et Interfaces, 72085 Le Mans, cedex 9, France)
,
Inthavong Walailuk
(LUNAM Universite du Maine, IMMM UMR-CNRS 6283, Polymeres, Colloiedes et Interfaces, 72085 Le Mans, cedex 9, France)
,
Nicolai Taco
(LUNAM Universite du Maine, IMMM UMR-CNRS 6283, Polymeres, Colloiedes et Interfaces, 72085 Le Mans, cedex 9, France)
,
Chassenieux Christophe
(LUNAM Universite du Maine, IMMM UMR-CNRS 6283, Polymeres, Colloiedes et Interfaces, 72085 Le Mans, cedex 9, France)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
60
ページ:
470-475
発行年:
2016年10月
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)