文献
J-GLOBAL ID:201702266301938946
整理番号:17A1236448
りんごジュースの酵素的褐変阻害剤としてのオリゴキトサンの利用【Powered by NICT】
Use of Oligochitosan as an Inhibiting Agent of Apple Juice Enzymatic Browning
著者 (4件):
Zhang Jing
(College of Food Science and Engineering, Ocean University of China, Qingdao, 266003, China)
,
Zhao Pan
(College of Food Science and Engineering, Ocean University of China, Qingdao, 266003, China)
,
Liu Bingjie
(College of Food Science and Engineering, Ocean University of China, Qingdao, 266003, China)
,
Meng Xianghong
(College of Food Science and Engineering, Ocean University of China, Qingdao, 266003, China)
資料名:
Journal of Food Processing and Preservation
(Journal of Food Processing and Preservation)
巻:
41
号:
4
ページ:
null
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0774A
ISSN:
0145-8892
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)