文献
J-GLOBAL ID:201702266305046349
整理番号:17A0325473
グリコール酸によるチロシナーゼ阻害の機構と速度論:質量分析を用いた通常の分光法および水素/重水素交換結合を用いた研究【Powered by NICT】
Mechanism and kinetics of tyrosinase inhibition by glycolic acid: a study using conventional spectroscopy methods and hydrogen/deuterium exchange coupling with mass spectrometry
著者 (6件):
Ma Da
(State Key Laboratory of Food Science and Technology, Nanchang University, Nanchang, Jiangxi 330047, China. tuzc_mail@aliyun.com)
,
Tu Zong-Cai
,
Wang Hui
,
Zhang Lu
,
He Na
,
McClements David Julian
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
8
号:
1
ページ:
122-131
発行年:
2017年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)