文献
J-GLOBAL ID:201702266481405093
整理番号:17A1234534
マヨネーズタイプスプレッドを含むKClの増加油濃度は消費者認識と物理的性質【Powered by NICT】
Increasing Oil Concentration Affects Consumer Perception and Physical Properties of Mayonnaise-type Spreads Containing KCl
著者 (3件):
Torrico Damir Dennis
(Faculty of Veterinary and Agricultural Sciences, The Univ. of Melbourne, Parkville, VIC, 3010, Australia)
,
Prinyawiwatkul Witoon
(Faculty of Veterinary and Agricultural Sciences, The Univ. of Melbourne, Parkville, VIC, 3010, Australia)
,
Prinyawiwatkul Witoon
(School of Nutrition and Food Sciences, Louisiana State Univ. Agricultural Center, Baton Rouge, LA, 70803-4200, USA)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
82
号:
8
ページ:
1924-1934
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)