文献
J-GLOBAL ID:201702266618345102
整理番号:17A0699773
4°Cで貯蔵した真空包装した養殖ターボット(Scophthalmus maximus)の皮膚と肉の腐敗過程におけるクオラムセンシングに関与する【Powered by NICT】
Quorum Sensing Involved in the Spoilage Process of the Skin and Flesh of Vacuum-Packaged Farmed Turbot (Scophthalmus maximus) Stored at 4 °C
著者 (6件):
Zhang Caili
(College of Food Science and Engineering, Ocean Univ. of China, Qingdao, 266003, China)
,
Zhu Suqin
(College of Food Science and Engineering, Ocean Univ. of China, Qingdao, 266003, China)
,
Wu Haohao
(College of Food Science and Engineering, Ocean Univ. of China, Qingdao, 266003, China)
,
Jatt Abdul-Nabi
(Inst. of Microbiology, Univ. of Sindh, Jamshoro, Pakistan)
,
Pan Yurong
(College of Food Science and Engineering, Ocean Univ. of China, Qingdao, 266003, China)
,
Zeng Mingyong
(College of Food Science and Engineering, Ocean Univ. of China, Qingdao, 266003, China)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
81
号:
11
ページ:
M2776-M2784
発行年:
2016年
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)