文献
J-GLOBAL ID:201702266923152644
整理番号:17A0832138
電子鼻ケモメトリックスを基体とした果実ジュース中の食品添加物の予測【Powered by NICT】
The prediction of food additives in the fruit juice based on electronic nose with chemometrics
著者 (3件):
Qiu Shanshan
(Department of Biosystems Engineering, Zhejiang University, 866 Yuhangtang Road, Hangzhou 310058, PR China)
,
Qiu Shanshan
(College of Materials and Environmental Engineering, Hangzhou Dianzi University, Hangzhou 310018, PR China)
,
Wang Jun
(Department of Biosystems Engineering, Zhejiang University, 866 Yuhangtang Road, Hangzhou 310058, PR China)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
230
ページ:
208-214
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)