文献
J-GLOBAL ID:201702266956894960
整理番号:17A0792889
異なる色サツマイモ澱粉の物理化学的及び構造的性質【Powered by NICT】
Physicochemical and structural properties of different colored sweet potato starches
著者 (2件):
Lee Byung-Hoo
(Department of Food Science and Biotechnology, College of BioNano Technology, Gachon University, Seongnam, Korea)
,
Lee Young-Tack
(Department of Food Science and Biotechnology, College of BioNano Technology, Gachon University, Seongnam, Korea)
資料名:
Starch
(Starch)
巻:
69
号:
3-4
ページ:
ROMBUNNO.201600001
発行年:
2017年
JST資料番号:
E0130A
ISSN:
0038-9056
CODEN:
STARDD
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)