文献
J-GLOBAL ID:201702267048032573
整理番号:17A1165908
天然と部分的に加水分解されたジャガイモ澱粉からアミロースとアミロペクチン画分の分離と分子特性化【Powered by NICT】
Separation and molecular characterization of the amylose- and amylopectin-fraction from native and partially hydrolyzed potato starch
著者 (3件):
Ulbrich Marco
(Department of Food Technology and Food Chemistry, Chair of Food Process Engineering, Technische Universitaet Berlin, Berlin, Germany)
,
Salazar Mariana Leon
(Department of Food Technology and Food Chemistry, Chair of Food Process Engineering, Technische Universitaet Berlin, Berlin, Germany)
,
Floter Eckhard
(Department of Food Technology and Food Chemistry, Chair of Food Process Engineering, Technische Universitaet Berlin, Berlin, Germany)
資料名:
Starch
(Starch)
巻:
69
号:
7-8
ページ:
ROMBUNNO.201600228
発行年:
2017年
JST資料番号:
E0130A
ISSN:
0038-9056
CODEN:
STARDD
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)