文献
J-GLOBAL ID:201702267143262813
整理番号:17A0281511
熱安定性エンド型β-アガラーゼ,Agar16Bを用いた,ソル-ゲル転移温度を超えた温度におけるアガロースの酵素的液状化
Enzymatic liquefaction of agarose above the sol-gel transition temperature using a thermostable endo-type β-agarase, Aga16B
著者 (10件):
KIM Jung Hyun
(Korea Univ., Seoul, KOR)
,
YUN Eun Ju
(Korea Univ., Seoul, KOR)
,
SEO Nari
(Chungnam National Univ., Daejeon, KOR)
,
YU Sora
(Korea Univ., Seoul, KOR)
,
KIM Dong Hyun
(Korea Univ., Seoul, KOR)
,
CHO Kyung Mun
(Korea Univ., Seoul, KOR)
,
AN Hyun Joo
(Chungnam National Univ., Daejeon, KOR)
,
KIM Jae-Han
(Chungnam National Univ., Daejeon, KOR)
,
CHOI In-Geol
(Korea Univ., Seoul, KOR)
,
KIM Kyoung Heon
(Korea Univ., Seoul, KOR)
資料名:
Applied Microbiology and Biotechnology
(Applied Microbiology and Biotechnology)
巻:
101
号:
3
ページ:
1111-1120
発行年:
2017年02月
JST資料番号:
H0764A
ISSN:
0175-7598
CODEN:
EJABDD
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)