文献
J-GLOBAL ID:201702267221727520
整理番号:17A1506257
生食用ブドウにおける花軸褐変を決定するための方法の評価【Powered by NICT】
Evaluation of methods for determining rachis browning in table grapes
著者 (4件):
Bahar A.
(Selcuk University, Silifke Tasucu Vocational School, Mersin, Turkey)
,
Kaplunov T.
(Department of Postharvest Science, ARO, The Volcani Center, POB 15159, Rishon LeZion, Israel)
,
Alchanatis V.
(Department of Sensing, Information and Mechanization Engineering, ARO, The Volcani Center, POB 15159, Rishon LeZion, Israel)
,
Lichter A.
(Department of Postharvest Science, ARO, The Volcani Center, POB 15159, Rishon LeZion, Israel)
資料名:
Postharvest Biology and Technology
(Postharvest Biology and Technology)
巻:
134
ページ:
106-113
発行年:
2017年
JST資料番号:
W1912A
ISSN:
0925-5214
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)