前のページに戻る この文献は全文を取り寄せることができます
JDreamⅢ複写サービスから文献全文の複写(冊子体のコピー)をお申込みできます。
ご利用には、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDが必要です。
既に、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDをお持ちの方
JDreamⅢ複写サービスのご利用が初めての方
取り寄せる文献のタイトルと詳細
文献
J-GLOBAL ID:201702267224522370   整理番号:17A0758999

リンゴ搾りかす多糖類の混合物はミトコンドリア機能を改善し,高脂肪食誘導性肥満マウスの肝臓における酸化ストレスを減少させる【Powered by NICT】

A mix of apple pomace polysaccharide improves mitochondrial function and reduces oxidative stress in the liver of high-fat diet-induced obese mice
著者 (11件):
Chen Lei
(Center for Mitochondrial Biology and Medicine and Center for Translational Medicine, The Key Laboratory of Biomedical Information Engineering of Ministry of Education, School of Life Science and Technology and Frontier Institute of Science and Technology, ...)
Liu Lei
(College of Veterinary Medicine, Gansu Agricultural University, Lanzhou, China)
Li Caixia
(Center for Mitochondrial Biology and Medicine and Center for Translational Medicine, The Key Laboratory of Biomedical Information Engineering of Ministry of Education, School of Life Science and Technology and Frontier Institute of Science and Technology, ...)
Hu ChengLi
(College of Veterinary Medicine, Gansu Agricultural University, Lanzhou, China)
Su Fan
(College of Food Engineering and Nutritional Science, Shaanxi Normal University, Xi’an, China)
Liu Run
(Center for Mitochondrial Biology and Medicine and Center for Translational Medicine, The Key Laboratory of Biomedical Information Engineering of Ministry of Education, School of Life Science and Technology and Frontier Institute of Science and Technology, ...)
Zeng Mengqi
(Center for Mitochondrial Biology and Medicine and Center for Translational Medicine, The Key Laboratory of Biomedical Information Engineering of Ministry of Education, School of Life Science and Technology and Frontier Institute of Science and Technology, ...)
Zhao Daina
(Center for Mitochondrial Biology and Medicine and Center for Translational Medicine, The Key Laboratory of Biomedical Information Engineering of Ministry of Education, School of Life Science and Technology and Frontier Institute of Science and Technology, ...)
Liu Jiankang
(Center for Mitochondrial Biology and Medicine and Center for Translational Medicine, The Key Laboratory of Biomedical Information Engineering of Ministry of Education, School of Life Science and Technology and Frontier Institute of Science and Technology, ...)
Guo Yurong
(College of Food Engineering and Nutritional Science, Shaanxi Normal University, Xi’an, China)
Long Jiangang
(Center for Mitochondrial Biology and Medicine and Center for Translational Medicine, The Key Laboratory of Biomedical Information Engineering of Ministry of Education, School of Life Science and Technology and Frontier Institute of Science and Technology, ...)

資料名:
Molecular Nutrition & Food Research  (Molecular Nutrition & Food Research)

巻: 61  号:ページ: ROMBUNNO.201600433  発行年: 2017年 
JST資料番号: H0535A  ISSN: 1613-4125  CODEN: MNFRCV  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: ドイツ (DEU)  言語: 英語 (EN)
JDreamⅢ複写サービスとは
JDreamⅢ複写サービスは、学術文献の全文を複写(コピー)して取り寄せできる有料サービスです。インターネットに公開されていない文献や、図書館に収録されていない文献の全文を、オンラインで取り寄せることができます。J-GLOBALの整理番号にも対応しているので、申し込みも簡単にできます。全文の複写(コピー)は郵送またはFAXでお送りします

※ご利用には、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDが必要です
※初めてご利用される方は、JDreamⅢ複写サービスのご案内をご覧ください。