文献
J-GLOBAL ID:201702267279248056
整理番号:17A1771467
低および高環境を考慮したすり身ゲルの性質に及ぼすゲランと塩化カルシウムの影響【Powered by NICT】
Effect of gellan and calcium chloride on properties of surimi gel with low and high setting phenomena
著者 (2件):
Petcharat Tanyamon
(Department of Food Technology, Faculty of Agro-Industry, Prince of Songkla University, Hat Yai, Songkhla 90112, Thailand. soottawat.b@psu.ac.th)
,
Benjakul Soottawat
資料名:
RSC Advances (Web)
(RSC Advances (Web))
巻:
7
号:
83
ページ:
52423-52434
発行年:
2017年
JST資料番号:
U7055A
ISSN:
2046-2069
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)