文献
J-GLOBAL ID:201702267611511265
整理番号:17A0660683
FTIRによるチュニジアのエキストラバージンオリーブ油の混合物の品種識別と予測【Powered by NICT】
Cultivar discrimination and prediction of mixtures of Tunisian extra virgin olive oils by FTIR
著者 (6件):
Abdallah Marwa
(Laboratoire Biotechnologie de l’Olivier, Centre de Biotechnologie de Borj Cedria, Hammam-Lif, Tunisia)
,
Vergara-Barberan Maria
(Department of Analytical Chemistry, Faculty of Chemistry, University of Valencia, Burjassot, Valencia, Spain)
,
Lerma-Garcia Maria Jesus
(Department of Analytical Chemistry, Faculty of Chemistry, University of Valencia, Burjassot, Valencia, Spain)
,
Herrero-Martinez Jose Manuel
(Department of Analytical Chemistry, Faculty of Chemistry, University of Valencia, Burjassot, Valencia, Spain)
,
Simo-Alfonso Ernesto F.
(Department of Analytical Chemistry, Faculty of Chemistry, University of Valencia, Burjassot, Valencia, Spain)
,
Guerfel Mokhtar
(Laboratoire Biotechnologie de l’Olivier, Centre de Biotechnologie de Borj Cedria, Hammam-Lif, Tunisia)
資料名:
European Journal of Lipid Science and Technology
(European Journal of Lipid Science and Technology)
巻:
118
号:
8
ページ:
1236-1242
発行年:
2016年
JST資料番号:
B0531A
ISSN:
1438-7697
CODEN:
EJLST
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)