文献
J-GLOBAL ID:201702267808199875
整理番号:17A0404971
非晶質β-シクロデキストリンによる茶の木油のカプセル化【Powered by NICT】
Encapsulation of tea tree oil by amorphous beta-cyclodextrin powder
著者 (3件):
Shrestha Meena
(School of Agriculture and Food Sciences, The University of Queensland, QLD 4072, Australia)
,
Ho Thao M.
(School of Agriculture and Food Sciences, The University of Queensland, QLD 4072, Australia)
,
Bhandari Bhesh R.
(School of Agriculture and Food Sciences, The University of Queensland, QLD 4072, Australia)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
221
ページ:
1474-1483
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)