文献
J-GLOBAL ID:201702267936873466
整理番号:17A0747931
中性および酸性pH条件下でのフェノール誘導体とホエー蛋白質の相互作用【Powered by NICT】
Interaction of Whey Proteins with Phenolic Derivatives Under Neutral and Acidic pH Conditions
著者 (2件):
Cao Yanyun
(State Key Laboratory of Food Science and Technology and School of Food Science and Technology, Jiangnan Univ, Wuxi, Jiangsu, 214122, China)
,
Xiong Youling L.
(Dept. of Animal and Food Sciences, Univ. of Kentucky, Lexington, KY, 40546, U.S.A)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
82
号:
2
ページ:
409-419
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)