文献
J-GLOBAL ID:201702267950244449
整理番号:17A0403451
ペクチンメチルエステラーゼの熱不活性化速度論とダイコン(Raphanus sativusL.)の組織,電気的インピーダンス特性と細胞壁構造に及ぼす熱処理の影響【Powered by NICT】
Thermal inactivation kinetics of pectin methylesterase and the impact of thermal treatment on the texture, electrical impedance characteristics and cell wall structure of Japanese radish (Raphanus sativus L.)
著者 (3件):
Ando Yasumasa
(Food Research Institute, NARO, 2-1-12 Kannondai, Tsukuba, Ibaraki, 305-8642, Japan)
,
Hagiwara Shoji
(Food Research Institute, NARO, 2-1-12 Kannondai, Tsukuba, Ibaraki, 305-8642, Japan)
,
Nabetani Hiroshi
(Food Research Institute, NARO, 2-1-12 Kannondai, Tsukuba, Ibaraki, 305-8642, Japan)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
199
ページ:
9-18
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)