文献
J-GLOBAL ID:201702267986570930
整理番号:17A0408013
異なった温度貯蔵下のケナフ種子水中油型ナノエマルションの物理化学的,酸化的および抗酸化安定性【Powered by NICT】
Physicochemical, oxidative and anti-oxidant stabilities of kenaf seed oil-in-water nanoemulsions under different storage temperatures
著者 (3件):
Cheong Ai Mun
(Department of Food Science with Nutrition, Faculty of Applied Sciences, UCSI University, 56000 Kuala Lumpur, Malaysia)
,
Tan Chin Ping
(Department of Food Technology, Faculty of Food Science and Technology, Universiti Putra Malaysia, 43400 Serdang, Selangor, Malaysia)
,
Nyam Kar Lin
(Department of Food Science with Nutrition, Faculty of Applied Sciences, UCSI University, 56000 Kuala Lumpur, Malaysia)
資料名:
Industrial Crops and Products
(Industrial Crops and Products)
巻:
95
ページ:
374-382
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0732A
ISSN:
0926-6690
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)