文献
J-GLOBAL ID:201702268550303346
整理番号:17A0832178
マヌカ蜂蜜(Leptospermum scoparium)はメチルグリオキサールとジヒドロキシアセトンによるナタマメウレアーゼ活性を阻害する【Powered by NICT】
Manuka honey (Leptospermum scoparium) inhibits jack bean urease activity due to methylglyoxal and dihydroxyacetone
著者 (3件):
Rueckriemen Jana
(Institute of Food Chemistry, Technische Universitaet Dresden, D-01062 Dresden, Germany)
,
Klemm Oliver
(Institute of Food Chemistry, Technische Universitaet Dresden, D-01062 Dresden, Germany)
,
Henle Thomas
(Institute of Food Chemistry, Technische Universitaet Dresden, D-01062 Dresden, Germany)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
230
ページ:
540-546
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)