文献
J-GLOBAL ID:201702268695647407
整理番号:17A1567530
β-ラクトグロブリン,クルクミン,脂肪酸の三成分複合体の結合挙動と構造特性【Powered by NICT】
Binding behaviors and structural characteristics of ternary complexes of β-lactoglobulin, curcumin, and fatty acids
著者 (7件):
Liu Jingwen
(Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, P. R. China. zhanghaocau@cau.edu.cn)
,
Jiang Lun
,
Zhang Yunyue
,
Du Zhongyao
,
Qiu Xiaoxia
,
Kong Lingyan
,
Zhang Hao
資料名:
RSC Advances (Web)
(RSC Advances (Web))
巻:
7
号:
73
ページ:
45960-45967
発行年:
2017年
JST資料番号:
U7055A
ISSN:
2046-2069
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)