文献
J-GLOBAL ID:201702268756111137
整理番号:17A1343612
発酵山羊乳の抗酸化剤,ACE阻害と抗菌活性ペプチド成分の活性と物理化学的性質の関係【Powered by NICT】
Antioxidant, ACE-inhibitory and antimicrobial activity of fermented goat milk: activity and physicochemical property relationship of the peptide components
著者 (8件):
Moreno-Montoro Miriam
(Department of Nutrition and Food Science, Faculty of Pharmacy, University of Granada, Campus de Cartuja s/n, 18071, Granada, Spain)
,
Olalla-Herrera Manuel
,
Rufian-Henares JoseAngel
,
Martinez Rafael Gimenez
,
Miralles Beatriz
,
Bergillos Triana
,
Navarro-Alarcon Miguel
,
Jauregi Paula
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
8
号:
8
ページ:
2783-2791
発行年:
2017年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)