文献
J-GLOBAL ID:201702268808072269
整理番号:17A0695265
表面増強ラマン分光装置による果物ベースの食品におけるフルクトース及びペクチンの検出
Fructose and Pectin Detection in Fruit-Based Food Products by Surface-Enhanced Raman Spectroscopy
著者 (5件):
CAMERLINGO Carlo
(SPIN, CNR, Pozzuoli (Na), ITA)
,
PORTACCIO Marianna
(Universita della Campania “Luigi Vanvitelli“, Naples, ITA)
,
TATE Rosarita
(Inst. of Genetics and Biophysics-ABT, CNR, Naples, ITA)
,
LEPORE Maria
(Universita della Campania “Luigi Vanvitelli“, Naples, ITA)
,
DELFINO Ines
(Universita della Tuscia, Viterbo, ITA)
資料名:
Sensors (Web)
(Sensors (Web))
巻:
17
号:
4
ページ:
WEB ONLY
発行年:
2017年04月
JST資料番号:
U7015A
ISSN:
1424-8220
CODEN:
SENSC9
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)