文献
J-GLOBAL ID:201702269073235171
整理番号:17A1552133
乳濁液安定性としての澱粉のオクテニル無水こはく酸(OSA)澱粉の1例【Powered by NICT】
Starch as an emulsions stability: the case of octenyl succinic anhydride (OSA) starch
著者 (2件):
Agama-Acevedo Edith
(Instituto Politecnico Nacional, Centro de Desarrollo de Productos Bioticos. Km 8.5, Carretera Yautepec Jojutla, Colonia San Isidro, C.P. 62731 Yautepec, Morelos, Mexico)
,
Bello-Perez Luis A
(Instituto Politecnico Nacional, Centro de Desarrollo de Productos Bioticos. Km 8.5, Carretera Yautepec Jojutla, Colonia San Isidro, C.P. 62731 Yautepec, Morelos, Mexico)
資料名:
Current Opinion in Food Science
(Current Opinion in Food Science)
巻:
13
ページ:
78-83
発行年:
2017年
JST資料番号:
W3014A
ISSN:
2214-7993
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)