文献
J-GLOBAL ID:201702269160791691
整理番号:17A1970120
ニシンのマリネ化に使用されるブラインからの蛋白質,脂肪および精製したマリネ漬けしたブラインの回収のための微生物と非顕微鏡的限外ろ過カスケード系の利用【Powered by NICT】
The use of a micro- and ultrafiltration cascade system for the recovery of protein, fat, and purified marinating brine from brine used for herring marination
著者 (4件):
Nedzarek Arkadiusz
(Department of Aquatic Sozology, West Pomeranian University of Technology in Szczecin, Kazimierza Krolewicza Street 4, 71-550 Szczecin, Poland)
,
Drost Arkadiusz
(Department of Aquatic Sozology, West Pomeranian University of Technology in Szczecin, Kazimierza Krolewicza Street 4, 71-550 Szczecin, Poland)
,
Torz Agnieszka
(Department of Aquatic Sozology, West Pomeranian University of Technology in Szczecin, Kazimierza Krolewicza Street 4, 71-550 Szczecin, Poland)
,
Boguslawska-Was Elzbieta
(Department of Applied Microbiology and Biotechnology, West Pomeranian University of Technology in Szczecin, ul. Papieza Pawla VI 3, Szczecin, Poland)
資料名:
Food and Bioproducts Processing
(Food and Bioproducts Processing)
巻:
106
ページ:
82-90
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0512A
ISSN:
0960-3085
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)