文献
J-GLOBAL ID:201702269350095011
整理番号:17A0170807
LF-NMRに基づく包装方式と温度の影響を研究した。【JST・京大機械翻訳】
Effect of packaging and storage temperature on water holding capacity of catfish fillets during storage based on low field NMR
著者 (4件):
Zhu Yingchun
(College of Food Science and Engineering, Shanxi Agriculture University)
,
Ma Lizhen
(College of Food Engineering and Biotechnology, Tianjin Agriculture College)
,
Dang Xiaoyan
(College of Food Science and Engineering, Shanxi Agriculture University)
,
Wang Yang
(College of fisheries, Tianjin Agriculture College)
資料名:
Nongye Gongcheng Xuebao
(Nongye Gongcheng Xuebao)
巻:
32
号:
20
ページ:
281-289
発行年:
2016年
JST資料番号:
C2454A
ISSN:
1002-6819
CODEN:
NGOXEO
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
中国 (CHN)
言語:
中国語 (ZH)