文献
J-GLOBAL ID:201702269546847061
整理番号:17A1098042
Gac仮種皮油抽出のためのオーム加熱処理:抽出効率,物理的性質といくつかの生物活性化合物に及ぼす影響【Powered by NICT】
Ohmic heating treatment for Gac aril oil extraction: Effects on extraction efficiency, physical properties and some bioactive compounds
著者 (2件):
Aamir Muhammad
(Department of Food Science and Technology, Faculty of Agro-Industry, Kasetsart University, 50 Ngam Wong Wan Road, Chatuchak, Bangkok 10900, Thailand)
,
Jittanit Weerachet
(Department of Food Science and Technology, Faculty of Agro-Industry, Kasetsart University, 50 Ngam Wong Wan Road, Chatuchak, Bangkok 10900, Thailand)
資料名:
Innovative Food Science and Emerging Technologies
(Innovative Food Science and Emerging Technologies)
巻:
41
ページ:
224-234
発行年:
2017年
JST資料番号:
W3212A
ISSN:
1466-8564
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)