文献
J-GLOBAL ID:201702269658113605
整理番号:17A0937290
便秘を有するマウスにおける腸内細菌叢および短鎖脂肪酸の組成に及ぼす種々の用量での異なるオリゴ糖の影響【Powered by NICT】
Effects of different oligosaccharides at various dosages on the composition of gut microbiota and short-chain fatty acids in mice with constipation
著者 (9件):
Wang Linlin
(State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, P. R. China. wanggang@jiangnan.edu.cn)
,
Hu Lujun
,
Yan Shuang
,
Jiang Tian
,
Fang Shuguang
,
Wang Gang
,
Zhao Jianxin
,
Zhang Hao
,
Chen Wei
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
8
号:
5
ページ:
1966-1978
発行年:
2017年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)