文献
J-GLOBAL ID:201702269794685080
整理番号:17A0637230
グルテン,ホエー蛋白質濃縮物及びカオリナイトのマイクロ波加熱乾燥混合物から得た三元バイオポリマーの相互作用
Interaction of Ternary Biopolymers Obtained from Microwave Dry-heated Mixtures of Gluten, Whey Protein Concentration and Kaolinite
著者 (7件):
WESOLOWSKA-TROJANOWSKA Marta
(Univ. Life Sci., Lublin, POL)
,
TOMCZYNSKA-MLEKO Marta
(Univ. Life Sci. in Lublin, Lublin, POL)
,
KWIATKOWSKI Cezary A.
(Univ. Life Sci. in Lublin, Lublin, POL)
,
NISHINARI Katsuyoshi
(Osaka City Univ., Osaka, JPN)
,
NISHINARI Katsuyoshi
(Hubei Univ. Technol., Wuhan, CHN)
,
MUSZYNSKI Siemowit
(Univ. Life Sci. in Lublin, Lublin, POL)
,
MLEKO Stanislaw
(Univ. Life Sci., Lublin, POL)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
23
号:
3
ページ:
411-415
発行年:
2017年05月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)