文献
J-GLOBAL ID:201702269859295315
整理番号:17A0703052
効率的なチロシナーゼ阻害剤としてのClausena lansium(Lour.)Skeelsの果実の果皮から精製したプロアントシアニジン:構造評価,阻害活性と分子機構【Powered by NICT】
Proanthocyanidins purified from fruit pericarp of Clausena lansium (Lour.) Skeels as efficient tyrosinase inhibitors: structure evaluation, inhibitory activity and molecular mechanism
著者 (5件):
Chai Wei-Ming
(College of Life Science and Key Laboratory of Poyang Lake Wetland and Watershed Research, Ministry of Education, Jiangxi Normal University, Nanchang, Jiangxi 330022, China. chaiweiming@jxnu.edu.cn zouzhr@163.com)
,
Lin Mei-Zhen
,
Feng Hui-Ling
,
Zou Zheng-Rong
,
Wang Ying-Xia
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
8
号:
3
ページ:
1043-1051
発行年:
2017年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)