文献
J-GLOBAL ID:201702269933696367
整理番号:17A1093724
反応性液液抽出のための一般的設計方法論:発酵液中のジカルボン酸回収への応用【Powered by NICT】
General design methodology for reactive liquid-liquid extraction: Application to dicarboxylic acid recovery in fermentation broth
著者 (5件):
Mizzi Benoit
(Laboratoire de Genie Chimique, Universite de Toulouse, CNRS, INPT, UPS, Toulouse, France)
,
Meyer Michel
(Laboratoire de Genie Chimique, Universite de Toulouse, CNRS, INPT, UPS, Toulouse, France)
,
Prat Laurent
(Laboratoire de Genie Chimique, Universite de Toulouse, CNRS, INPT, UPS, Toulouse, France)
,
Augier Frederic
(IFP Energies nouvelles - Lyon, Rond-point de l’echangeur de Solaize - BP 3, 69360 Solaize, France)
,
Leinekugel-Le-Cocq Damien
(IFP Energies nouvelles - Lyon, Rond-point de l’echangeur de Solaize - BP 3, 69360 Solaize, France)
資料名:
Chemical Engineering and Processing
(Chemical Engineering and Processing)
巻:
113
ページ:
20-34
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0975A
ISSN:
0255-2701
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)