文献
J-GLOBAL ID:201702269940833383
整理番号:17A0372865
pHスタットとINFOGESTプロトコルを用いた食品のin vitro消化:主要栄養素,蛋白質および脂質の消化動力学に及ぼすマトリックス組織の影響【Powered by NICT】
In vitro digestion of foods using pH-stat and the INFOGEST protocol: Impact of matrix structure on digestion kinetics of macronutrients, proteins and lipids
著者 (5件):
Mat Damien J.L.
(UMR GMPA, AgroParisTech, INRA, Universite Paris-Saclay, 78850, Thiverval-Grignon, France)
,
Mat Damien J.L.
(UMR GENIAL, AgroParisTech, INRA, Universite Paris-Saclay, 91300, Massy, France)
,
Le Feunteun Steven
(UMR GMPA, AgroParisTech, INRA, Universite Paris-Saclay, 78850, Thiverval-Grignon, France)
,
Michon Camille
(UMR GENIAL, AgroParisTech, INRA, Universite Paris-Saclay, 91300, Massy, France)
,
Souchon Isabelle
(UMR GMPA, AgroParisTech, INRA, Universite Paris-Saclay, 78850, Thiverval-Grignon, France)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
88
号:
PB
ページ:
226-233
発行年:
2016年
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)