文献
J-GLOBAL ID:201702270172094080
整理番号:17A1434797
キサンタンゴム及びセージ種子ガムの間の相互作用の温度依存性:クリープ試験に基づく動的レオロジーおよびチキソトロピーの解釈【Powered by NICT】
Temperature dependency of the interaction between xanthan gum and sage seed gum: An interpretation of dynamic rheology and thixotropy based on creep test
著者 (3件):
Razavi Seyed M. A.
(Department of Food Science and Technology, Food Hydrocolloids Research Center, Ferdowsi University of Mashhad (FUM), Mashhad, Iran)
,
Behrouzian Fataneh
(Department of Food Science and Technology, Food Hydrocolloids Research Center, Ferdowsi University of Mashhad (FUM), Mashhad, Iran)
,
Alghooneh Ali
(Department of Food Science and Technology, Food Hydrocolloids Research Center, Ferdowsi University of Mashhad (FUM), Mashhad, Iran)
資料名:
Journal of Texture Studies
(Journal of Texture Studies)
巻:
48
号:
5
ページ:
470-484
発行年:
2017年
JST資料番号:
E0291D
ISSN:
0022-4901
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)