文献
J-GLOBAL ID:201702270573296148
整理番号:17A0969840
シトロネロールとその酸素化誘導体の匂い特性に対する化学構造の影響【Powered by NICT】
Influence of the chemical structure on the odor characters of β-citronellol and its oxygenated derivatives
著者 (3件):
Elsharif Shaimaa Awadain
(Department of Chemistry and Pharmacy, Food Chemistry, Emil Fischer Center, Friedrich-Alexander-Universitaet Erlangen-Nuernberg, Henkestrasse 9, 91054 Erlangen, Germany)
,
Buettner Andrea
(Department of Chemistry and Pharmacy, Food Chemistry, Emil Fischer Center, Friedrich-Alexander-Universitaet Erlangen-Nuernberg, Henkestrasse 9, 91054 Erlangen, Germany)
,
Buettner Andrea
(Department of Sensory Analytics, Fraunhofer Institute for Process Engineering and Packaging (IVV), Giggenhauser Strasse 35, 85354 Freising, Germany)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
232
ページ:
704-711
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)