文献
J-GLOBAL ID:201702270892484957
整理番号:17A0557275
ヒドロキシルラジカルを用いたペプチドおよび蛋白質の酸化による遊離アミノ酸の放出
Release of free amino acids upon oxidation of peptides and proteins by hydroxyl radicals
著者 (10件):
LIU Fobang
(Max Planck Inst. Chemistry, Mainz, DEU)
,
LAI Senchao
(South China Univ. Technol., Guangzhou, CHN)
,
TONG Heijie
(Max Planck Inst. Chemistry, Mainz, DEU)
,
LAKEY Pascale S.J.
(Max Planck Inst. Chemistry, Mainz, DEU)
,
SHIRAIWA Manabu
(Max Planck Inst. Chemistry, Mainz, DEU)
,
SHIRAIWA Manabu
(Univ. California, CA, USA)
,
WELLER Michael G.
(Federal Inst. Materials Res. and Testing(BAM), Berlin, DEU)
,
POESCHL Ulrich
(Max Planck Inst. Chemistry, Mainz, DEU)
,
KAMPF Christopher J.
(Max Planck Inst. Chemistry, Mainz, DEU)
,
KAMPF Christopher J.
(Gutenberg Univ. Mainz, Mainz, DEU)
資料名:
Analytical & Bioanalytical Chemistry
(Analytical & Bioanalytical Chemistry)
巻:
409
号:
9
ページ:
2411-2420
発行年:
2017年03月
JST資料番号:
E0425B
ISSN:
1618-2642
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)