文献
J-GLOBAL ID:201702271077883906
整理番号:17A1709425
真空支援ブロック凍結濃縮によるブルーベリー果汁中のポリフェノールの保護【Powered by NICT】
Protection of polyphenols in blueberry juice by vacuum-assisted block freeze concentration
著者 (5件):
Orellana-Palma Patricio
(Department of Food Engineering, Universidad del Bio-Bio, Av. Andres Bello s/n, Casilla 447, Chillan, Chile)
,
Petzold Guillermo
(Department of Food Engineering, Universidad del Bio-Bio, Av. Andres Bello s/n, Casilla 447, Chillan, Chile)
,
Petzold Guillermo
(Group of Emergent Technology and Bioactive Components of Food, Universidad del Bio- Bio, Chillan, Chile)
,
Pierre Lissage
(Department of Food Engineering, Universidad del Bio-Bio, Av. Andres Bello s/n, Casilla 447, Chillan, Chile)
,
Pensaben Jose Manuel
(Department of Biochemical Engineering, Instituto Tecnologico de Durango, Durango, Mexico)
資料名:
Food and Chemical Toxicology
(Food and Chemical Toxicology)
巻:
109
号:
P2
ページ:
1093-1102
発行年:
2017年
JST資料番号:
B0937A
ISSN:
0278-6915
CODEN:
FCTOD7
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)