文献
J-GLOBAL ID:201702271361112807
整理番号:17A0982892
OsGBSSI活性の修飾に由来するいろいろなアミロース含量の米由来澱粉の分子構造と物理化学的性質
Molecular Structure and Physicochemical Properties of Starches from Rice with Different Amylose Contents Resulting from Modification of OsGBSSI Activity
著者 (11件):
ZHANG Changquan
(Yangzhou Univ., Yangzhou, CHN)
,
CHEN Shengjie
(Yangzhou Univ., Yangzhou, CHN)
,
REN Xinyu
(Yangzhou Univ., Yangzhou, CHN)
,
LU Yan
(Yangzhou Univ., Yangzhou, CHN)
,
LIU Derui
(Inst. of Plant Physiology and Ecology, Chinese Acad. of Sci., Shanghai, CHN)
,
CAI Xiuling
(Inst. of Plant Physiology and Ecology, Chinese Acad. of Sci., Shanghai, CHN)
,
CAI Xiuling
(Yangzhou Univ., Yangzhou, CHN)
,
LI Qianfeng
(Yangzhou Univ., Yangzhou, CHN)
,
GAO Jiping
(Inst. of Plant Physiology and Ecology, Chinese Acad. of Sci., Shanghai, CHN)
,
GAO Jiping
(Yangzhou Univ., Yangzhou, CHN)
,
LIU Qiaoquan
(Yangzhou Univ., Yangzhou, CHN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
65
号:
10
ページ:
2222-2232
発行年:
2017年03月15日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)