文献
J-GLOBAL ID:201702271485345537
整理番号:17A1405748
日本の生醤油のフルーツ様アロマ特性に寄与する主成分
Key compounds contributing to the fruity aroma characterization in Japanese raw soy sauce
著者 (5件):
MENG Qi
(Iwate Univ., Morioka, JPN)
,
IMAMURA Miho
(Kikkoman Corp., Noda, JPN)
,
KATAYAMA Hiroshi
(Kikkoman Corp., Noda, JPN)
,
OBATA Akio
(Kikkoman Corp., Noda, JPN)
,
SUGAWARA Etsuko
(Iwate Univ., Morioka, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
81
号:
10
ページ:
1984-1989
発行年:
2017年10月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)