文献
J-GLOBAL ID:201702271748893054
整理番号:17A0372030
微生物多様性の特性化と熱処理した牛乳から調製したチェダーチーズの化学的性質【Powered by NICT】
Characterisation of microbial diversity and chemical properties of Cheddar cheese prepared from heat-treated milk
著者 (5件):
Lee Ji Young
(R&D Centre, Seoul Dairy Cooperative, Ansan, Kyunggi 15407, South Korea)
,
Joung Jae Yeon
(R&D Centre, Seoul Dairy Cooperative, Ansan, Kyunggi 15407, South Korea)
,
Choi Yun-Sang
(Food Processing Research Centre, Korean Food Research Institute, Seongnam 13539, South Korea)
,
Kim Younghoon
(Department of Animal Science and Institute of Milk Genomics, Chonbuk National University, Jeonju 54896, South Korea)
,
Oh Nam Su
(R&D Centre, Seoul Dairy Cooperative, Ansan, Kyunggi 15407, South Korea)
資料名:
International Dairy Journal
(International Dairy Journal)
巻:
63
ページ:
92-98
発行年:
2016年
JST資料番号:
W0531A
ISSN:
0958-6946
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)