文献
J-GLOBAL ID:201702272028636783
整理番号:17A0883647
アルコール飲料中のガスクロマトグラフィ-窒素りん検出器とそのレベルを用いたα-ジカルボニル化合物のための分析法の検証【Powered by NICT】
Validation of analytical method for α-dicarbonyl compounds using gas chromatography-nitrogen phosphorous detector and their levels in alcoholic beverages
著者 (3件):
Jeong Jun-Hyun
(Department of Food Science and Biotechnology, Dongguk University-Seoul, 32, Dongguk-ro, Ilsandong-gu, Goyang-si, Gyeonggi-do, 410-773, Korea)
,
Cha Jiyoon
(Department of Food Science and Biotechnology, Dongguk University-Seoul, 32, Dongguk-ro, Ilsandong-gu, Goyang-si, Gyeonggi-do, 410-773, Korea)
,
Lee Kwang-Geun
(Department of Food Science and Biotechnology, Dongguk University-Seoul, 32, Dongguk-ro, Ilsandong-gu, Goyang-si, Gyeonggi-do, 410-773, Korea)
資料名:
International Journal of Food Science and Technology
(International Journal of Food Science and Technology)
巻:
52
号:
6
ページ:
1491-1497
発行年:
2017年
JST資料番号:
B0863A
ISSN:
0950-5423
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)