文献
J-GLOBAL ID:201702272083131269
整理番号:17A0373134
ソウギョすり身の脂肪酸組成と揮発性化合物プロファイルに対する電子ビーム照射とマイクロ波加熱の影響【Powered by NICT】
Effect of e-beam irradiation and microwave heating on the fatty acid composition and volatile compound profile of grass carp surimi
著者 (4件):
Zhang Hongfei
(Institute of Nuclear Agricultural Sciences, Zhejiang University, Hangzhou 310029, China)
,
Wang Wei
(Institute of Nuclear Agricultural Sciences, Zhejiang University, Hangzhou 310029, China)
,
Wang Haiyan
(Institute of Nuclear Agricultural Sciences, Zhejiang University, Hangzhou 310029, China)
,
Ye Qingfu
(Institute of Nuclear Agricultural Sciences, Zhejiang University, Hangzhou 310029, China)
資料名:
Radiation Physics and Chemistry
(Radiation Physics and Chemistry)
巻:
130
ページ:
436-441
発行年:
2017年
JST資料番号:
D0627A
ISSN:
0969-806X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)