文献
J-GLOBAL ID:201702272156607358
整理番号:17A0700486
志賀毒素産生Escherichia coli酸パイナップルジュースに適応したおよび合成胃液に曝露されたにおける酸耐性遺伝子の生存と発現【Powered by NICT】
Survival and expression of acid resistance genes in Shiga toxin-producing Escherichia coli acid adapted in pineapple juice and exposed to synthetic gastric fluid
著者 (5件):
Kim G.-H.
(Department of Food Science and Biotechnology, Kangwon National University, Chuncheon, Gangwon, South Korea)
,
Kim G.-H.
(USDA-ARS Eastern Regional Research Center, Wyndmoor, PA, USA)
,
Fratamico P.
(USDA-ARS Eastern Regional Research Center, Wyndmoor, PA, USA)
,
Breidt F.
(USDA-ARS Food Science Research Unit, Department of Food, Bioprocessing and Nutrition Sciences, North Carolina State University, Raleigh, NC, USA)
,
Oh D.-H.
(Department of Food Science and Biotechnology, Kangwon National University, Chuncheon, Gangwon, South Korea. deoghwa@kanagwon.ac.kr)
資料名:
Journal of Applied Microbiology
(Journal of Applied Microbiology)
巻:
121
号:
5
ページ:
1416-1426
発行年:
2016年
JST資料番号:
A0635A
ISSN:
1364-5072
CODEN:
JAMIFK
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)