文献
J-GLOBAL ID:201702272501875011
整理番号:17A0700223
貯蔵中のオレンジゼリーの抗酸化活性,色及びテクスチャに及ぼすトレハロース添加の影響【Powered by NICT】
Influence of trehalose addition on antioxidant activity, colour and texture of orange jelly during storage
著者 (4件):
Kopjar Mirela
(Faculty of Food Technology, Josip Juraj Strossmayer University in Osijek, F. Kuhaca 20, Osijek, 31000, Croatia)
,
Pichler Anita
(Faculty of Food Technology, Josip Juraj Strossmayer University in Osijek, F. Kuhaca 20, Osijek, 31000, Croatia)
,
Turi Josipa
(Faculty of Food Technology, Josip Juraj Strossmayer University in Osijek, F. Kuhaca 20, Osijek, 31000, Croatia)
,
Pilizota Vlasta
(Faculty of Food Technology, Josip Juraj Strossmayer University in Osijek, F. Kuhaca 20, Osijek, 31000, Croatia)
資料名:
International Journal of Food Science and Technology
(International Journal of Food Science and Technology)
巻:
51
号:
12
ページ:
2640-2646
発行年:
2016年
JST資料番号:
B0863A
ISSN:
0950-5423
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)